Om os & Kontakt

Om DDB DATA ApS

DDB DATA ApS er startet i 1987 og har gennem alle årene arbejdet med udvikling af programmer.

Vore hovedområder inden for udvikling/programmer/moduler er bl.a. POS / Detail, PBS, WEB integrationer, konvertering af data, fejlretning, synkronisering af databaser og integrationer via REST API.

Integration og levering af Verifone Dankort terminaler.

Vi har flere standard programmer specielt POS/Kasseløsninger til butikker og Nets BetalingsService og LeverandørService.

Speciel udvikling af programmer foretages på bestilling og i løbet af årene er det blevet til mere end 400 programmer.

Vi leverer og supporterer ikke hardware, netværk eller Internet forbindelser.

Alle vore programmer og ydelser leveres direkte eller gerne gennem din egen forhandler.

Kontakt og åbningstider

Hvis du har nogen spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til os på e-mail. Benyt venligst ikke SMS.

Anne   :  ap@ddb-data.dk

Jesper :  jp@ddb-data.dk

Adresse:

DDB DATA ApS

Omøvej 5
4220 Korsør
Danmark

Telefon  58303200
E-mail   jp@ddb-data.dk

Telefontider

Mandag til torsdag: 09:00 til 16:00
Fredag: Efter aftale eller send e-mail til jp@ddb-data.dk

Support uden for åbningstiderne f.eks. Detail, Dankort og andre haste opgaver,
se under menu Support.